Pujol Advocats i Gestors Administratius

Qui som i com treballem

PUJOL ADVOCATS I GESTORS ADMINISTRATIUS, és un bufet professional d'advocats i gestors administratius fundat l'any 2000 a Barcelona, ​​per l'advocada Sònia Pujol. Actualment el despatx s'ubica a la comarca del Maresme, a la població d'Alella. Integrat per advocats, gestors i economistes dóna protecció a empreses i particulars, oferint resposta i suport a problemes jurídics i empresarials.

Coneixem l'èxit que s'obté amb un bon assessorament, i gestió dels interessos del client. L'obtenció d'aquests bons resultats, és el nostre repte i el principal objectiu d'aquest despatx. ENS AGRADA SER ADVOCATS I GAUDIM AMB LA NOSTRA FEINA.

L'actual realitat jurídica i econòmica exigeix ​​un alt grau d'especialització dels professionals del dret i de la gestió empresarial. Però això, no pot comportar un estudi parcial de la realitat, què poques vegades es troba enmarcada en una única branca del dret.

Per això la integració d´ADVOCATS I GESTORS ADMINISTRATIUS en un mateix despatx, ofereix aquest valor afegit al client, que davant d'un cas concret, obté un assessorament integral, amb solució pràctica dels conflictes, en termini útil, i des de totes les vessants tècniques.

Som molt conscients del DEUTE PERSONAL DE CONFIANÇA que es genera quan un client ens encomana un assumpte, i la nostra pretensió no és altra que SER UN GRUP DE PROFESSIONALS HONEST, AL SERVEI DE LES PERSONES.

Sense oblidar què, les matèries que tractem són d'alta complexitat, de manera que per a nosaltres serà sens dubte un objectiu a seguir, al llarg de la relació amb el client, ENTENDRE I FER-NOS ENTENDRE.

En síntesi, entenem el EXERCICI DE L´ABOCACÍAY GESTORIA ADMINISTRATIVA com el deure d'utilitzar el nostre coneixement i experiència en la MILLOR DEFENSA DELS LEGÍTIMS INTERESSOS DELS NOSTRES CLIENTS.

Contacte

Oficinas

 • Alella
 • Barcelona
C/Anselm Clavé, nº 5 baixos
08328 Alella
:+34 93 540 89 24
Fax:+34 93 540 96 98
Email:info@pujoladvocats.es

 • Pujol Advocats els desitja bon nadal i un bon any nou 2015! ...

  Mes noticies
 • Pujol Advocats els desitja bon nadal i un bon any nou 2014! ...

  Mes noticies
 • Aprobació de la Llei 10/2012 de 20 de novembre en virtud de la qual es regulen ...

  Mes noticies
Mes noticies

© 2021 Pujol Advocats, advocats i gestors administratius